Declarațiile fiscale ale lui Trump vor fi publicate vineri

Declarațiile fiscale ale lui Trump vor fi publicate vineri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Declarațiile fiscale redactate ale fostului președinte republican Donald Trump vor fi făcute publice vineri, a declarat un purtător de cuvânt al Comisiei pentru căi și mijloace din Camera Reprezentanților a SUA. Comisia controlată de democrați a obținut declarațiile luna trecută, în cadrul unei anchete privind impozitele lui Trump, după o lungă bătălie judiciară care s-a încheiat cu o decizie a Curții Supreme a SUA în favoarea comisiei.

Săptămâna trecută, comisia a publicat un raport cu privire la constatările sale, în care se afirmă că Serviciul de venituri interne (IRS) și-a încălcat propriile reguli, prin faptul că nu l-a auditat pe Trump în trei din cei patru ani ai președinției sale. Se așteaptă ca documentele care vor fi publicate vineri să includă declarațiile fiscale ale lui Trump depuse între 2015 și 2021, anii în care a candidat și a fost președinte.

Un purtător de cuvânt al lui Trump a refuzat să comenteze.

Trump a fost primul candidat prezidențial din ultimele decenii care nu și-a publicat declarațiile fiscale în timpul niciuneia dintre campaniile sale pentru președinție.

Citit 517 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2022 17:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.