Artiști celebri de la Hollywood, împietriți la vestea morții Lisei Marie Presley

Artiști celebri de la Hollywood, împietriți la vestea morții Lisei Marie Presley
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

”Din când în când, îmi doresc foarte tare să existe o lume de dincolo, iar seara aceasta este una dintre aceste ocazii”, este mesajul plin de durere al lui Nancy Sinatra, extrem de apropiată de familia Presley încă din copilărie. Taţii celor două vedete, Elvis Presley şi Frank Sinatra, au cântat deseori împreună şi au colaborat la realizarea unei emisiuni de televiziune în 1960, intitulată ''Welcome Home Elvis''.

Moartea Lisei Marie Presley, unica fiică a legendarului Elvis Presley, a provocat un adevărat șoc în lumea artistică mondială. Artiști celebri au transmis mesaje pline emoție și s-au declarat împietriți de durere. Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, cântăreața Pink, John Travolta sau Marlee Matlin sunt printre artiștii care au transmis mesaje de condoleanţe familiei Lisei Marie Presley şi i-au adus un omagiu cântăreţei şi cantautoarei americane.

Lisa Marie Presley a murit joi, la vârsta de 54 de ani, la scurt timp după ce a fost transportată de urgenţă la spital în urma unui stop cardiac. Marţi, Lisa Marie Presley participase la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, în cadrul căreia Austin Butler a fost desemnat ''cel mai bun actor'' pentru portretizarea lui Elvis Presley în pelicula biografică regizată de Baz Luhrmann, "Elvis", din distribuţia căreia face parte şi Tom Hanks.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori, cu muzicianul Danny Keough, apoi cu cântărețul Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage și cu Michael Lockwood. A avut patru copii. Unul dintre ei, Benjamin Keough, s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani.

Citit 945 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023 21:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.