Primarul Kievului, Vitali Kliciko, îl critică pe Zelenski

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, îl critică pe Zelenski
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a lansat un atac la adresa preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, într-un interviu acordat portalului 20 Minuten din Elveţia, care a fost citat pe larg în Rusia şi Ucraina, potrivit dpa.

"Oamenii se întreabă de ce nu am fost mai bine pregătiţi pentru acest război, de ce Zelenski a negat până în ultimul moment că se va ajunge la asta", a declarat Kliciko, în interviul difuzat sâmbătă.

"Erau prea multe informaţii care nu corespundeau realităţii", a declarat fostul campion mondial de box, în vârstă de 52 de ani, reproşându-i preşedintelui ucrainean unele "greşeli". El a făcut apel la onestitate cu privire la adevărata situaţie a Ucrainei, în urma invaziei ruse. "Zelenski plăteşte acum pentru greşelile pe care le-a făcut", a spus Kliciko.

Totuși, Kliciko s-a pronunţat împotriva jocurilor politice în Ucraina. "Nu ar trebui să existe conflicte interne într-o ţară care luptă pentru existenţă" şi din acest motiv a refuzat să discute despre proiectele politice personale, exprimându-şi în cele din urmă sprijinul pentru Zelenski.

Citit 816 ori Ultima modificare Duminică, 03 Decembrie 2023 15:30

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Gogu
    Duminică, 03 Decembrie 2023 16:09
    46.97.171.***
    S-a deschis sezonul de ski la Bukovel? Au oferte de revelion?
    3
    5
  • postat de Ivan+John=Love
    Duminică, 03 Decembrie 2023 16:05
    5.13.134.***
    Citez din clasici in viata /fotbal: "Chiar nu ne reproşăm nimic! Regretăm rezultatul, normal… O înfrângere este o înfrângere"... "Cred că ne-am dorit prea mult victoria și am reușit să dezamăgim pe toți."
    4
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.