Ajutoare umanitare parașutate în Fâșia Gaza

Ajutoare umanitare parașutate în Fâșia Gaza
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Circa 110 tone de ajutoare umanitare au fost paraşutate marţi în Fâşia Gaza, în cadrul unei operaţiuni internaţionale, a anunţat miercuri statul major al forţelor armate franceze, conform AFP. A fost cea mai mare operaţiune de acest gen din cele 26 în care s-a implicat Franţa până acum. La ea au participat de asemenea Iordania, Regatul Unit şi Germania.

Pentru comparaţie, la începutul lui ianuarie, francezii au reuşit să paraşuteze în teritoriul palestinian doar şapte tone, tot în colaborare cu Iordania. Înainte de război, în Gaza ajungeau zilnic cel puţin 500 de camioane, în timp ce media din martie a fost doar de 150.

Citit 174 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 17:18

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro