Român prins cu patru sicrie cu droguri

Român prins cu patru sicrie cu droguri

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Agenții vamali francezi au confiscat aproape 70 de kilograme de cannabis ascunși în sicrie transportate cu un dric. Șoferul, un român în vârstă de 30 de ani, le-a spus vameșilor că transportă patru persoane decedate din Spania în România. Sicriele nu erau sigilate, maşina mortuară nu avea montat un sistem de refrigerare, așa că agenţii au decis să verifice mașina. Potrivit primelor informații, drogurile proveneau din Spania și urmau să ajungă în Germania. Valoarea capturii se ridică la 700.000 de euro.

Citit 539 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 19:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro