Trump, apariţie pasageră la summitul G20

Trump, apariţie pasageră la summitul G20
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, şi-a făcut sâmbătă, 21 noiembrie 2020, o scurtă apariţie la summitul G20 desfăşurat online, unde a vorbit doar despre bilanţul preşedinţiei sale şi apoi s-a retras să joace golf, susţin doi participanţi la summit, în declaraţii acordate AFP.

Potrivit unui delegat care a avut acces la discuţiile închise pentru presă, ''discursul său a constat în a spune că a făcut o muncă absolut incredibilă în timpul mandatului său, pe plan economic şi împotriva pandemiei''. ''Nu a spus niciun cuvânt despre chestiunile internaţionale'', afirmă aceeaşi sursă.

Conform unui al doilea participant, Donald Trump ar fi spus în scurta sa intervenţie: ''A fost o onoare să lucrez cu voi şi mă bucur să lucrez cu voi în viitor şi pentru o perioadă îndelungată''.

Odată încheiată intervenţia sa, potrivit celor două surse, Trump i-a cedat locul la summit secretarului american al trezoreriei, Steven Mnuchin, şi a părăsit Casa Albă pentru a merge la clubul său de golf din apropiere de Washington.

Citit 740 ori Ultima modificare Duminică, 22 Noiembrie 2020 13:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.