UPDATE | 2,5 g/l alcool pur în sânge, alcoolemia profesoarei care s-a răsturnat cu maşina

UPDATE | 2,5 g/l alcool pur în sânge, alcoolemia profesoarei care s-a răsturnat cu maşina
Evaluaţi acest articol
(49 voturi)

UPDATE, joi, 26 aprilie 2018 | Profesoara care s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, cu maşina pe Bulevardul Dunărea, avea o alcoolemie de 2,50 g/l alcool pur în sânge. Asta au arătat testele prelevate la Spitalul de Urgenţă imediat după producerea accidentului. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au preluat cazul femeii şi au decis să o plaseze sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Vă reamintim că iniţial, la testarea cu aparatul DRAGER, şoferiţa, în vârstă de 40 de ani, avea o alcoolemie de 1,32 g/l alcool pur în aerul expirat.


O profesoară s-a răsturnat cu maşina după ce s-a urcat BEATĂ la volan | O femeie în vârstă de 40 de ani din Galaţi a avut parte de scene ca în filmele de acţiune. Şi asta pentru că s-a răsturnat cu maşina chiar la ieşirea din oraş, pe Bulevardul Dunărea. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de la poliţia rutieră, care a testat-o pe femei cu aparatul DRAGER. Rezultatul i-a şocat pe oamenii legii.

„O femeie de 40 de ani care conducea pe Bulevardul Dunărea a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat. Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind de 1,32 g/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice”, ne-a explicat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferiţa, care este soţia unui poliţist, s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citit 38484 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.