Electric Navinstal face angajări în Galaţi

Electric Navinstal face angajări în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Să participi la construcţia unui vapor de ultimă generaţie este un lucru de care să fii mândru. În acest moment, angajaţii Electric Navinstal sunt implicaţi în montarea traseelor de cablu şi în instalarea cablurilor electrice la bordul unei nave pe care o vom vedea în câţiva ani pe Discovery Channel.

Şi proiecte interesante continuă să vină pentru Electric Navinstal, firmă de instalare electrică ce face parte din grupul olandez Alewijnse. Suntem solicitaţi să realizăm lucrări de instalare electrică atât în Şantierul Naval Damen Galaţi, cât şi în alte şantiere din Olanda, Germania, Franţa.

Provocarea este să avem suficiente resurse umane calificate pentru aceste proiecte, dar noi avem o abordare proactivă în această privinţă. Am pornit la drum cu ideea că, dacă ai nevoie de resurse calificate, trebuie să formezi oameni alocând energie, bani şi timp. Astfel încât ne-am autorizat ca furnizor de formare profesională pentru calificările de electrician naval şi lăcătuş naval.

Am amenajat un Centru de Practică pentru formare profesională care simulează condiţiile de lucru de la bordul navei, astfel încât procesul de învăţare să fie cât mai eficient şi aplicat. Avem parteneriate cu colegiile de profil electric Paul Dimo şi Radu Negru din Galaţi, încercăm să cooperăm şi cu AJOFM Galaţi pentru atragerea tinerilor care nu şi-au găsit încă o carieră şi un drum profesional satisfăcător.

Electric Navinstal este în continuă căutare de oameni care doresc un loc de muncă stabil, bine plătit şi cu şanse de avansare. În susţinerea celor afirmate mai sus, un lăcătuş/sudor naval de trasee electrice care lucrează la noi în firmă de 5 ani are venit mediu net de 4.600 lei pe lună, în condiţiile în care lucrează alternativ la Galati şi la proiecte din străinătate. Astfel, oamenii au posibilitatea să petreacă timp cu familia, să-şi vadă copiii crescând şi, în acelaşi timp, să îşi aducă aportul, prin contribuţiile sociale pe care le plătesc aici, în România, la creşterea economică a propriei lor ţări.

Cei interesaţi să se alăture echipelor noastre de electricieni şi lăcătuşi/sudori sunt rugaţi să ne contacteze la numerele de telefon 0236 326 500, 0766 255 171 sau să trimită un C.V. la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de facebook: www.facebook.com/ElectricNavinstal și de pe site-ul companiei:

www.electric-navinstal.ro.

(P)

Citit 16498 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 14:18