Finalizarea proiectului Dotare parc utilaje

Finalizarea proiectului Dotare parc utilaje
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ROMSERV PRODUCT S.R.L., în calitate de Beneficiar,  a implementat proiectul „Dotare parc utilaje”, cod MySMIS 111733, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Devoltării Regionale și Administrației Publice,  în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.185.668,37  lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 757.980,75 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției S.C. ROMSERV PRODUCT S.R.L. pe piața serviciilor de închiriere utilaje de construcții, de utilizare generală, cu operatori din Regiunea Sud-Est, într-un an de zile.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. - dotarea parcului de utilaje cu 4 buldoexcavatoare cu atașamente braț de excavare cupă trapez;
  2. - crearea unui nou loc de muncă (mecanic utilaj) în cadrul S.C. ROMSERV PRODUCT S.R.L. în 6 luni;
  3. - creșterea cifrei de afaceri în domeniul serviciilor de ”închiriere utilaje de construcții, de utilizare generală, cu operator” într-un an de zile.

Durata de implementare a proiectului este de 33 luni:  respectiv de  la data 26.07.2016 până la data 31.03.2019

Prin dotarea parcului de utilaje cu 4 buldoexcavatoare se va crea 1 nou loc de muncă și menținerea unui nivel ridicat al calității lucrărilor executate, astfel încât să fie respectate toate condițiile privind calitatea lucrărilor, execuția la termen a lucrărilor, eficientizarea costurilor, siguranța.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Tel: 0740420905, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoană de contact: Patriche Cornel, Administrator

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Citit 1300 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 09:23