Marin Nicolae, senator PRO România: PRO România va susține și va vota doar proiecte bune pentru România

Marin Nicolae, senator PRO România: PRO România va susține și va vota doar proiecte bune pentru România
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Vrem să transmitem tuturor cetățenilor că România are nevoie de reforme curajoase, de competență și eficiență. De aceea, PRO România va susține și va vota doar proiecte bune pentru România și pentru alegătorii social-democrați.

„PNL nu se poate baza pe voturile noastre câtă vreme nu vine cu inițiative care să răspundă, cu adevărat, nevoilor societății. Marea problemă a României este puternicul dezechilibru dintre clasele sociale. Până acum nu știm cine sunt cei care vor propune reforme în cele mai importante domenii. Așteptăm să fie comunicate, cu claritate, numele și măsurile pe care PNL vrea să le aducă la Finanțe, Muncă, Sănătate sau Educație și alte portofolii de interes național”, a precizat senatorul gălățean Nicolae Marin.

Acesta susține și că PNL trebuie să se organizeze cu votul de încredere pentru Guvernul Orban fix așa cum s-a mobilizat pentru moțiune. Să discute cu partidele parlamentare de dreapta, să-și calculeze semnăturile și, dacă mai are nevoie de voturi, să discute și cu cei de centru-stânga.

Mesajul clar al PRO România vine după ce premierul desemnat a avut o primă rundă de discuții pe marginea acordării votului de învestitură pentru noul guvern.

(P)

Citit 3644 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 19:52