BROKER de CREDITE, partenerul tău de incredere. Noi obținem bani pentru tine!

BROKER de CREDITE, partenerul tău de incredere. Noi obținem bani pentru tine!
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Tendința în sectorul bancar este de reducere a personalului și de digitalizarea funcțiilor financiar-bancare, fapt ce a condus la crearea unor servicii mai eficiente pentru clienți, ușoare, atractive și mult mai ieftine. Digitalizarea va înlocui în continuare procese și locuri de muncă, însă nu va putea înlocui niciodată relația cu clientul, consultanța, cercetarea sau activitățile manageriale. De aceea, atunci când ai nevoie de bani, BROKER de CREDITE este partenerul tău de încrede! 

BROKER de CREDITE înglobează portofoliul de produse și oferte ale băncilor-partenere pentru a eficientiza timpul și pentru a facilita obținerea creditului de care ai nevoie. Obținem bani pentru tine! este motto-ul după care ne ghidăm pentru a livra cel mai bun produs din piață, pliat nevoilor tale, prin parteneriate serioase și responsabile cu toate instituțiile bancare din România.

Fie că vrei un Credit de Nevoi Personale sau o Refinanțare, fie că ai nevoie de un Card de Cumpărături sau un Credit Ipotecar, noi ne putem ocupă de dosarul tău de credit și putem obține pentru tine cea mai bună ofertă financiară. Pentru că lucrăm cu toate băncile din România, beneficiezi de cele mai bune dobânzi și nu există alte costuri suplimentare! Pentru client, serviciile noastre sunt gratuite, brokerul fiind remunerat de către băncile partenere. Cu o experiență de peste 5 ani în domeniul financiar-bancar, în mod deosebit al creditării persoanelor fizice, avem mii de clienți mulțumiți care ori de câte ori au nevoie de un produs bancar sau de un sfat din domeniul financiar, apelează cu încredere la ajutorul nostru. Cunoaștem faptul că nu întotdeauna banca la care ai apelat îți oferă exact ceea ce îți trebuie pentru că, de regulă, băncile au produse-standard care pot fi mai greu ajustate pe nevoile reale ale clienților. De aceea, accesarea unui credit se încheie, de multe ori, cu un refuz din partea băncilor. Respingerea dosarului reprezintă o mare dezamăgire, întrucât planurile tale nu mai pot fi aplicate. Pentru a evita aceste situații neplăcute, apelează la BROKER de CREDITE!

BROKER de CREDITE obține bani pentru tine în 4 pași:

1. Identificarea ofertelor de creditare existente în piață, în funcție de profilul fiecărui client.

2. Realizarea ofertelor de credite, cu detalierea tuturor costurilor aferente creditului respectiv.

3. Întocmirea și transmiterea dosarului de credit la departamentul de analiză al instituției bancare.

4. Semnarea contractului de credit va fi asistată de consilierul tău financiar, pentru a ne asigura că interesele tale sunt pe deplin respectate.

Misiunea noastră este să avem cât mai mulți clienți mulțumiți care să obțină finanțarea dorită. Dacă și tu ai nevoie de un credit, aplică AICI!

Firma noastră a fost înființată cu sprijinul UNIUNII EUROPENE prin programul “START UP pentru Regiunea Sud-Est”, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, contract de finanţare POCU/82/3/7/105554 , având că obiect principal de activitate consultanță financiară în special în domeniul creditării pentru persoane fizice și juridice.

www.brokerdecredite.ro

SC GELEE LILIAC FINANCE SRL inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J17/915/2019 CUI 41028750

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

(P)

Citit 3791 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 08:45