Sărbători liniştite alături de familie şi prieteni

Sărbători liniştite alături de familie şi prieteni
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Ultimii doi ani au fost grei și dureroși pentru toți românii. Fie că am pierdut pe cineva drag, fie că am suferit chiar noi în urma infectării cu noul virus, mulți am rămas marcați de felul în care ne-a afectat pandemia.

În prag de sărbătoare, îmi doresc să regăsim în noi puterea de a rememora momentele bune din 2021. Să fim recunoscători pentru energia pe care am avut-o și care ne-a adus rezultate în viața personală și profesională. Să privim cu speranță la noul an, despre care avem încrederea că va fi mai bun, fără restricții și fără nedreptăți.

În vremuri ca acestea este nevoie să ne arătăm solidaritatea, să aducem bucurie celor de lângă noi, să oferim sprijin celor care au nevoie. Priviți în jurul vostru, pentru că dacă-i aveți aproape pe părinți, pe copii, pe bunici, înseamnă că sunteți mai binecuvântați decât mulți alții care-n ultimul an i-au pierdut pe cei dragi.

Vă doresc sărbători liniștite, în care să nu fiți singuri, ci înconjurați de familie și prieteni. Iar împreună să începem un nou an, în care să ne bucurăm de o viață mai bună, să avem parte de mai puțină durere și de mai multe motive de fericire.

Crăciun Fericit și un sincer La mulți ani!

Deputat Viorica Sandu

(P)

Citit 3808 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Decembrie 2021 13:22