Gălăţenii, invitaţi la un lan de lavandă pe Faleza Dunării

Gălăţenii, invitaţi la un lan de lavandă pe Faleza Dunării
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Festival cu produse naturiste şi ateliere creative


Cultivatorii de lavandă îi invită pe gălăţeni, în perioada 24-26 iunie, la un târg festiv, în care să se bucure de "darurile mov" ale naturii, de produse naturale, de ateliere creative pentru cei mici şi mari. Evenimentul se va desfăşura pe Faleza Dunării, unde organizatorii promit că vor crea un lan de lavandă, numai bun de făcut poze cu care să rupi gura Facebook-ului şi Instagramului.

Artizani și producători de lavandă din toată țara, Timișoara, Iași, Brăila, Craiova, Giurgiu, Brașov, Vrancea, Bacău, Iași, Constanța și alte orașe se vor aduna la Galaţi la "Lavanda Fest", ediţia a II-a, care-şi aşteaptă vizitatorii, timp de trei zile, de la 10,00 la 20,00, pe Faleză.

Doritorii vor putea achiziţiona cosmetice, uleiuri esențiale, ape florale pure, buchete proaspete de lavandă. Pe lângă lavandă, la târg se vor găsi o mulţime de alte produse handmade şi naturiste: kombucha, limonadă şi îngheţată artizanală, macarons și multe delicatese, cosmetice naturale avizate, aranjamente florale, flori și plante aromatice la ghiveci, accesorii unice, haine din materiale naturale, jucării handmade, decorațiuni artistice.

Cei mici se vor putea bucura şi ei, pe lângă arome şi culoare, de lucruri care le fac copilăria mai frumoasă: muzică live, pictură, olărit, spectacol de magie, imprimare 3D, dar şi spectacol de teatru de păpuşi în aer liber. Organizatorii anunţă şi alte ateliere surpriză, care se vor adăuga evenimentului, la care vor putea participa atât copiii, cât şi adulţii.

De asemenea, va fi amenajat şi un lan urban de lavandă, care-i va copleşi pe vizitatori cu o cascadă de culoare şi mireasmă. "Aducem lanul de lavandă în oraş", se laudă organizatorii, invitându-i pe gălăţeni la sedinţe foto, numai bune de postat pe site-urile de socializare.

Intrarea la "Lavanda Fest" este liberă.

Citit 3581 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2022 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.