Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Buzău

Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Buzău
Foto: G4Media
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Patru hale cu mase plastice au fost cuprinse de flăcări, luni seara, în Buzău. Incendiul este violent și se manifestă cu degajări mari de fum, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduț Pîrvu. A fost emis un mesaj RO-Alert.

„Incendiu produs la 2 hale industriale, extins ulterior la alte 2 hale, din municipiul Buzău. Arderea se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață min. 3000 mp. Pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduț Pîrvu.

El precizează că în interiorul halelor sunt depozitate mase plastice.

„Din cauza vântului puternic care poate genera extinderea flăcărilor, mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu alte trei mașini de stingere (2 de la ISU Ialomița, 1 de la ISU Brăila) și cu o Autoscară de la ISU Vrancea. Totodată, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău. Până la acest moment, nu au fost raportate victime”, adaugă Pîrvu.

„A fost activat codul portocaliu, ceea ce înseamnă că turele libere vin la unitate”, adaugă Pîrvu.

Citit 869 ori Ultima modificare Luni, 20 Iunie 2022 21:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.