Cros Olimpic organizat la Galați

Cros Olimpic organizat la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) și Academia Olimpică Română filiala Galați, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Inspectoratul Școlar Galați, au organizat, sâmbătă, 18 iunie, pe Faleza Dunării din Galați, Crosul Olimpic. Împreună au promovat valorile olimpismului, spiritul de fair-play și combaterea oricărei forme de discriminare.

Polițiștii din cadrul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați au diseminat participanților informații cu privire la efectele consumului de substanțe interzise, promovându-se astfel sportul, ca o modalitate sănătoasă de petrecere a timpului și ca alternativă la consumul de substanțe adictive. În semn de apreciere, toți participanții au primit premii din partea Academiei Olimpice Române, iar Agenția Națională Antidrog i-a recompensat pe câștigători.

Asistența medicală a fost asigurată de Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați (SRAU).

Facultatea de Educație Fizică și Sport adresează mulțumiri colaboratorilor: Primăria Galați, IJJ Galați, IPJ Galați, Poliția Rutieră și Poliția Locală Galați.

Citit 1224 ori Ultima modificare Marți, 21 Iunie 2022 04:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.