Bătuta din Clejani – s-au cotonogit între ei până i-a arestat poliția

Bătuta din Clejani – s-au cotonogit între ei până i-a arestat poliția
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

 Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, toţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu au fost reţinuţi, pentru 24 de ore în urma unui conflict între două familii, în localitate.

"Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, toţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore în urma unui scandal în localitate urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale", se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

Menţionăm faptul că, reţinerile au fost făcute în urma cercetărilor pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere după ce, la finalul săptămânii trecute, a avut loc un conflict între două familii în timpul căruia au existat mai multe victime fiind solicitată şi ambulanţa.

În timpul conflictului, cei cinci bărbaţi, membrii ai unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei şi ar fi lovit-o pe concubina acestuia.

Ulterior, membrii aceleiaşi familii ar fi pătruns în curtea locuinţei unui alt bărbat, unde ar fi distrus două geamuri ale casei, precum şi geamurile unui autoturism, după care, ar fi distrus uşa de acces a unei alte locuinţe, un geam al casei şi un telefon mobil al unei femei, dar au pătruns şi în curţile locuinţelor a doi bărbaţi, unde, de asemenea, ar fi distrus uşile de acces şi geamurile celor două locuinţe.

Conflictul a fost aplanat de forţele de ordine sosite la faţa locului, iar în zonă a rămas, la finalul acestei săptămâni, o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi o patrulă de poliţişti, iar cercetările au fost continuate.

Citit 1679 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2022 12:44

2 comentarii

 • postat de jumate
  Marți, 30 August 2022 08:20
  5.13.205.***
  @paloma: o sa vina să spună ce sunt neînțeleși de societate, respinși, nu își găsesc de munca- nici nu caută fie vorba intre noi, oprimați și săraci.
  0
  1
  Raportează
 • postat de paloma
  Luni, 29 August 2022 21:49
  5.13.215.***
  Sa ne explice sociologul Gelu Duminica dihonia !!!...
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.