Noile uniforme ale polițiștilor sunt de proastă calitate

Noile uniforme ale polițiștilor sunt de proastă calitate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sindicatul de poliție Europol spune că, după doar o lună de folosire a noului echipament din dotarea polițiștilor, au început să apară urme de uzură. Polițiștii se plâng de materialele proaste folosite la fabricarea acestor uniforme, dat fiind faptul că pantalonii încep să se rupă, literele de pe jachete se dezlipesc, centura se scorojește, iar buzunarele se rup foarte ușor. Pe lângă toate acestea, sindicaliștii mai spun că materialele folosite la noile uniforme nu corespund cu cele din ofertă, fiind de proastă calitate.

"De un an semnalăm sub diferite forme probleme în privinţa noii uniforme pe care Poliţia Română vrea să o achiziţioneze. De la licitaţii anulate şi până la caiete de sarcini întocmite necorespunzător, temerea noastră s-a materializat când absolvenţii şcolilor de agenţi de poliţie au primit noua uniformă", susțin sindicaliștii, într-o postare pe Facebook. "Colegii semnalează deja situaţii în care, după o lună de utilizare, pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat, iar inscripţiile cu "Poliţia" s-au dezlipit", susţin aceştia.

Citit 1130 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Februarie 2023 10:57

4 comentarii

  • postat de Anodin
    Joi, 02 Februarie 2023 06:44
    86.124.200.***
    Prestația polițiștilor este ca uniforma lor .
    0
    0
  • postat de dinu
    Miercuri, 01 Februarie 2023 13:59
    78.96.84.***
    Ptr. Ca nu vreți sa înțelegeți existenta hoților în contractele de achiziție cu statul. Gen a la Piturca și Țuțu, Toate au aceeași procedura. Bordurile, semafoarele absolut toate achizițiile sunt făcute pe marfa proasta , bani mulți, hoții mari. SI TOATE ASTEA SUNT SUPORTATE DE NOI.
    0
    0
  • postat de ICTosca
    Miercuri, 01 Februarie 2023 13:28
    5.13.199.***
    ...Inscriptiile cu "politia" se dezlipesc din jena, sau bun simt, buzunarele se rup de la atatea "atentii " primite, pantalonii se destrama intre picioare din pricina burtilor revarsate...Asa uniforma, pentru asa politie, sluga interlopilor politici...
    0
    0
  • postat de jumate
    Miercuri, 01 Februarie 2023 13:02
    5.13.204.***
    Acum ceva timp peste tot in media erau laudata noile uniforme.Acum nu mai sunt bune?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.