Zona șahiștilor din Grădina Publică, total neîngrijită

Zona șahiștilor din Grădina Publică, total neîngrijită
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În mai multe sesizări postate pe o rețea de socializare, gălățenii se plâng de faptul că, în Grădina Publică, locul destinat celor care vor să se bucure de aer liber și, în acelaşi timp, să joace șah sau table, este total neîngrijit. Mai concret, lemnele pe care se poate sta au fost distruse sau chiar lipsesc. Reamenajată în urmă cu numai doi ani, zona şahiştilor a devenit paragină în scurt timp, iar acum cu greu te poți așeza pe unele dintre scaune.

Iată ce ne-au spus doi gălăţeni pe care i-am întâlnit în Grădina Publică, în momentul vizitei noastre.

Dumitru Ionel, 54 de ani: "Vin aici doar pentru a-l aduce pe nepotul meu la joacă, în parcul pentru copii. Cu câțiva ani în urmă, veneam cu cel mai mare drag să joc table cu prietenii, dar acum nici nu se poate sta jos pe scaunele astea. Sunt foarte rare cele pe care te mai poți așeza."

Cojocaru Nicolae, 58 de ani: "Îmi pare rău că s-a stricat locul în așa hal. Nu știu de ce nu se face nimic. Trec aproape zilnic pe aici, în jurul orei 16.00, dar nu văd pe nimeni să joace şah la mesele astea. Unde te-ai putea aşeza? Pe scaunele astea din care ies cuiele și lipsește lemnul clar nu se poate."

 

Citit 949 ori Ultima modificare Marți, 02 Mai 2023 07:08

3 comentarii

  • postat de marr
    Marți, 02 Mai 2023 19:21
    86.124.203.***
    Lipseste lemnul ...pentru ca ce ? Ma gandesc ca n-a luat-o la plimbare teleleu de unu singur ... a fost 'ajutat' . Din poze nu pare a fi putrezit/subrezit incat sa zboare singur .
    Poate de tinerii derbedei ...care sparg si dau cu picioarele in tot ce prind ? Mai ales seara .
    Sau poate ca Pensiona
    0
    0
  • postat de magis
    Marți, 02 Mai 2023 08:43
    89.121.200.***
    Ca tot ce a facut Primaria vreodata in orasul asta: lucrari care tin de azi pe miine. O forma eleganta de a sifona bani, nu-i asa, dom primar?
    0
    0
  • postat de Mihnea
    Marți, 02 Mai 2023 07:50
    5.13.132.***
    Daca nu avem nici macar un campion de cartier, ce sa mai cerem ???
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.