Dezinsecţie la sol, săptămâna viitoare

Dezinsecţie la sol, săptămâna viitoare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria municipiului Galați anunţă că, în perioada 22 – 26 mai 2023, se va derula etapa de dezinsecție la sol, prin Serviciul Public Ecosal. De luni și până vineri, se va interveni în întreg municipiul Galați, utilizându-se substanța Solfac TRIO EC 140 NF și echipamente de tip ULV.

"Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermii de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în zonele verzi ale domeniului public.

Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii", transmite administraţia locală.

Citit 1458 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Mai 2023 19:20

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Sâmbătă, 20 Mai 2023 09:08
    5.13.233.***
    Mai ales ca prognoza meteo pentru Galati arata foarte favorabila ploilor. Sa mai sifonam niste bani din taxe si impozite. Ar trebui ca cei de la Gospodarire Urbana si Ecosal mai intai sa toaleteze iarba si boschetii de prin oras si mai ales de pe Faleza Inferioara si apoi sa execute dezinsecția la s
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.