Judecători din întreaga țară au vizitat Catedrala Arhiepiscopală

Judecători din întreaga țară au vizitat Catedrala Arhiepiscopală
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Reprezentanți de seamă ai mediului judiciar românesc au vizitat recent Catedrala Arhiepiscopală și Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, ocazie cu care au avut un dialog duhovnicesc și cu Înaltpreasfințitul Părinte Casian.

Vizita distinșilor oaspeți în Eparhia Dunării de Jos a avut loc în contextul în care, în perioada 12 -13 octombrie, s-a desfăşurat la Galaţi întrunirea preşedinţilor şi vicepreşedinţilor Curţilor de Apel din România cu reprezentanţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi membrii Consiliului Superior al Magistraturii şi ai Ministerului Justiţiei. Gazda evenimentului din acest an a fost Curtea de Apel Galaţi.

”Agenda întâlnirii a cuprins, în principal, puncte importante pentru organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar românesc, volumul de activitate, raportul dintre organismele interne ale profesiei, dar şi relaţia cu organismele interne ale profesiei şi organismele externe, printre care şi relaţia cu Biserica Ortodoxă Română.

Reprezentanţii sistemului judiciar românesc au vizitat Catedrala Arhiepiscopală şi Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, gazdă şi ghid pentru această vizită deosebită fiind ierarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian.

Distinşii oaspeţi s-au închinat în Catedrala Arhiepiscopală şi au primit informaţii despre acest sfânt locaş de cult emblematic din Arhiepiscopia Dunării de Jos şi despre evenimentele bisericeşti de mare însemnătate pentru clericii şi credincioşii acestei eparhii”, se precizează într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

De la Catedrală, oaspeţii au vizitat Reşedinţa arhiepiscopală şi au avut o întrevedere cu ierarhul Dunării de Jos în Aula Centrului Pastoral-Misionar ”Sf. Ioan Casian” din incinta Centrului eparhial.

Citit 996 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2023 12:53

4 comentarii

  • postat de Gingishan
    Miercuri, 18 Octombrie 2023 18:59
    89.137.226.***
    Daca s-au dus sa-i spovedeasca prea-sfintitul inseamna ca de acum incolo justitia romaneasca o sa fie corecta, daca s-au drogat si se duc imbracti in roba statului pe bani multi sub influenta alcoolului!

    Sa nu ai dea face cu ei, atat timp cat dupa ce depun juramantul, uita si se cred dumnezei.
    0
    2
  • postat de Incurcate mai sunt caile domnului ....
    Marți, 17 Octombrie 2023 18:31
    108.245.201.***
    Cata ipocrizie si nesimtire ...
    0
    1
  • postat de cei mai buni paznici la stina sint lupii comunitari....
    Marți, 17 Octombrie 2023 15:18
    89.39.81.***
    DOAMNE, ajuta-ma de cei ce-mi zic ca-mi sint prieteni...de ceilalti ma ocup eu....
    0
    3
  • postat de ICTosca
    Marți, 17 Octombrie 2023 12:49
    5.13.143.***
    ...De fapt si de drept, "reprezentantii sistemului {pre)judiciar romanesc" au apelat la serviciile BOR Srl, pentru a-si "sfintii" pensiile speciale si a le imuniza la atacurile "fortelor intunericului" din fundul ceaunul de mamaliga care fasaie incetisor, fara pericol de explozie...
    2
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.