Tinerii liberali gălățeni s-au alăturat campaniei „Din inimă, pentru România"

Tinerii liberali gălățeni s-au alăturat campaniei „Din inimă, pentru România"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Tineretul Național Liberal a demarat campania "Din inimă, pentru România", în cadrul căreia peste 700 de membri ai TNL au donat 316 litri de sânge - cât ar fi nevoie pentru a salva peste 2100 de vieți! Această campanie este o tradiție de succes a TNL, cei 3357 de donatori care s-au implicat în ultimii ani salvând peste 10.000 de vieți. 
 
 
 
Ca în fiecare an, organizația TNL Galați a participat cu plăcere și deschidere la una dintre cele mai importante campanii TNL.
Importanța donării de sânge în mod constant și regulat este una foarte importantă, având în vedere ca fiecare donator devine un erou anonim, având puterea de a salva trei vieți. Ne-am bucurat să constatăm că numărul de donatori a crescut și că tinerii se implică activ pentru binele comunității!", au arătat tinerii liberali gălățeni.
"Am fost profund impresionați de numărul mare de donatori prezenți la centre în acest început de an, comparativ cu anii anterior, iar acest lucru se datorează și măsurii luate de ministrul liberal al finanțelor Marcel Boloș, prin care valoarea tichetelor s-a mărit de patru ori: de la 67 de lei la 280 lei. Măsura reprezintă atât o formă de încurajare, cât și o formă de recompensare a celor care înțeleg că, donând, salvezi vieți", a spus și Mara Mareș, președinta Tineretului Național Liberal
(P)
Citit 783 ori Ultima modificare Marți, 23 Ianuarie 2024 12:13