Șofatul la beție, sport extrem pe drumurile din Galați

Șofatul la beție, sport extrem pe drumurile din Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Mai mulți șoferi din Galați au fost depistați în aceeași zi, conducând în stări avansate de ebrietate. Unul dintre ei, în prag de comă alcoolică, a provocat mai multe pagube materiale, după care a fugit, lăsând poliția să-l caute. S-a întâmplat la Negrea, în comuna Schela, unde un localnic a sunat la 112 după ce mașina condusă de un bărbat a ieșit de pe carosabil și a spulberat mai multe pubele de gunoi.

După impact, autoturismul și-a continuat deplasarea în viteză și haotic. Oamenii legii au dat de urma celui aflat la volan. L-au găsit acasă, într-o avansată stare de ebrietate, concentrația stabilită de etilotest în aerul expirat de bărbatul în vârstă de 35 de ani fiind de 1,46 la mie. Șoferul a fost dus la spital pentru probe biologice, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Cu aceleași probleme se confruntă alți doi șoferi din județul Galați, depistați în aceeași zi. Unul dintre ei, în vârstă de 66 de ani, a fost depistat pe strada Prelungirea Brăilei, conducând cu o alcoolemie de 0,92 la mie în aerul expirat, iar un altul, de 35 de ani, a fost prins la Ghidigeni, șofând cu o concentrație alcoolică de 0,83 la mie și fără permis de conducere. 

Citit 863 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2024 18:04

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Miercuri, 22 Mai 2024 19:06
    5.13.171.***
    Poate sport national.
    2
    11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro