A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
 

Comportamentul ciudat al unui șofer le-a atras atenția oamenilor legii, vineri, 5 ianuarie, în jurul orei 20.20, în timp ce acesta se afla la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe strada Brăilei.

Oamenii legii au încercat să oprească autovehicul, însă s-au lovit de refuzul vehement al șoferului.

„Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor și şi-a continuat deplasarea până pe Drumul de Centură din municipiul Galaţi, unde ar fi abandonat autovehiculul, continuând să se sustragă controlului, prin alergare. După aproximativ un minut, polițiștii l-au prins și, întrucât conducătorul auto, un bărbat de 20 de ani din Galați, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei", pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, comisar șef de poliție Felicia Tudoran.

Citit 2754 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2024 21:54

1 comentariu

  • postat de Galatean
    Duminică, 07 Ianuarie 2024 04:43
    5.13.155.***
    La ce legi avem in tara asta , fiecare i-si permite sa faca ce vrea.si cum vrea , de le rade in fata si politistilor , afara sant mielusei aici sant zmei
    0
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.