Andreea are nevoie de ajutor

Andreea are nevoie de ajutor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O fetiţă de numai 7 luni are nevoie de ajutorul nostru pentru a urma o operaţie costisitoare pentru familia ei, dar şi pentru terapiile care să îi dea şansa să îşi îndrepte o malformaţie cu care a venit pe lume.

Copila s-a născut cu o malformaţie congenitală a picioarelor  - varus eqin bilateral sever, care, în traducere liberă, înseamnă că ambele picioruşe îi sunt strâmbe şi că, în astfel de condiţii, nu va putea merge niciodată normal. Imediat după diagnosticarea făcută la naştere, i-au fost aplicate două aparate ghipsate, câte unul pentru fiecare picioruş, iar la două luni a suferit şi o intervenţie chirurgicală. Andreea poartă, de atunci, aparate ghipsate, dar într-un viitor ca trebui să treacă la orteze, asta până când ortopezii vor decide că poate fi operată din nou.

Costurile nu sunt deloc mici pentru părinţii fetiţei, care trebuie ca, pentru un aparat ghipsat, să plătească 530 de lei, iar pentru operaţie vor trebui să adune suma de 7.000 de lei.

Suferinţa fetiţei care are o şansă să se recupereze, astfel încât să aibă parte de o copilărire şi mai apoi de o viaţă normală, i-a impresionat şi pe alergătorii gălăţeni, care duminică, 19 august, se vor întâlni în Grădina Publică, pentru un nou eveniment caritabil. Cei care vor să facă mişcare sau doar să doneze bani pentru Andreea sunt aştepaţi între orele 9,00 şi 11,00.

"Vom alerga în limita a zece ture de Grădina Publică, fiecare în funcţie de pregătirea fizică actuală. Vom avea un punct de revitalizare cu apă, batoane proteice, apă şi glucoză, iar fiecare participant va dona atât cât poate, într-o urnă special amenajată la locul desfăşurării evenimentului. La final, fiecare participant va primi o diplomă", a precizat Cristian Onofrei, organizatorul evenimentului dedicat Andreei.

Citit 6861 ori Ultima modificare Vineri, 17 August 2018 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.