Coşmarul unui tânăr care a rămas fără un plămân

Coşmarul unui tânăr care a rămas fără un plămân
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ceea ce părea a fi o simplă răceală s-a transformat într-un adevărat calvar pentru un tânăr în vârstă de 25 de ani şi pentru familia lui. Viaţa lui a fost dată peste cap, atunci când a aflat că se confruntă cu un cancer agresiv apărut la plămâni. Redăm, în rândurile de mai jos, scrisoarea lui Daniel.

“Bună! Eu sunt Daniel. Am 25 de ani şi îmi doresc să trăiesc şi să zâmbesc din nou! Din ianuarie, anul acesta, viaţa mea şi a celor apropiaţi mie a fost dată peste cap la aflarea unei veşti teribile. Din nefericire pentru mine, ceea ce părea o simplă răceală în ianuarie, în mai puţin de două luni s-a dovedit a fi un cancer agresiv la plămâni: tumoră malignă de tip carcinom microcelular pulmonar.

În România, am fost consultat de medici renumiţi în chirurgie toracică, care mi-au dat vestea că tumora este inoperabilă. Din fericire, am reuşit sa iau legătura cu renumitul chirurg Walter Klepetko de la spitalul AKH (Allgemeine Krankenhaus) Viena, care mi-a redat speranţa, spunându-mi că operația este posibilă şi că trebuie făcută cât mai urgent. Cu toate că mi-a fost teamă și că nu e simplu, am decis să lupt. Drept pentru care, miercuri, 20 iunie 2018, am fost supus unei intervenţii chirurgicale prin care mi-a fost extirpat plămânul stâng. Totul a decurs foarte bine, plămânul drept preluând toate funcţiile. Singura şansă pentru a mă recupera complet este să continui tratamentul de specialitate la spitalul AKH din Viena, acolo unde mi s-a dat speranţa din nou la viaţă, dar am nevoie de ajutorul vostru!

Familia mea a împrumutat banii necesari pentru operaţia care a costat 20.000 de euro, dar tratamentul trebuie continuat, prin şedinţe de recuperare şi chimioterapie. Costurile totale se vor ridica la aproximativ 110.000 de euro. Am nevoie de ajutorul tuturor, moral, spiritual şi financiar! Pentru cei care din motive diverse nu pot dona pe Facebook, o pot face în următoarele conturi deschise la Unicredit Bank pe numele meu, Buşă Daniel: RO69BACX0000001179764000 - cont Lei, RO15BACX0000001179764002 - cont Euro

Vă mulţumesc şi rămân recunoscător tuturor!!!”.

Citit 17797 ori Ultima modificare Luni, 27 August 2018 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.