Ema are, în continuare, nevoie de ajutorul nostru

Ema are, în continuare, nevoie de ajutorul nostru
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ema Sababei, fetița din județul Galați care, în urma unei probleme survenite la naștere, a rămas oarbă, are în continuare nevoie de ajutorul nostru financiar pentru a ajunge în Spania.

"Viața liberă" a relatat în detaliu, în ediţia din data de 2 mai, povestea de viață a Emei și drama părinților pentru care lumina ochilor copilului lor a devenit cel mai de preț lucru.

Ema are nevoie să ajungă de urgență la o clinică medicală din Spania, pentru a fi operată. Pentru acest lucru, familia Sababei are nevoie de peste 26.000 de euro, sumă de care, din păcate, nu dispune. Ca urmare a apariției în spațiul public și în "Viața liberă" a strigătului de ajutor, s-a strâns o parte din bani, insuficienți din păcate. "Imediat ce vom avea banii, vom pleca în Spania. Sperăm să fie cât mai repede, pentru că timpul este în defavoarea fetiței noastre, care trebuie operată urgent", ne-a spus, din nou Robert Sababei, tatăl Emei.

"Viața liberă" face din nou apel la toți cei care doresc să contribuie la însănătoșirea Emei. Orice sumă de bani o va aduce pe Ema mai aproape de șansa de a-și recăpăta vederea. Donații se pot face în contul deschis de Mădălina Sababei, mama Emei:

Titular: IONICA MĂDĂLINA SABABEI

IBAN: RO53RZBR0000060020157785

Valută: Lei, Bancă: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

Citit 2581 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Mai 2023 09:48

1 comentariu

 • postat de Urgență din primele luni
  Joi, 11 Mai 2023 10:56
  109.166.134.***
  Da, recuperarea este urgentă, foarte urgentă începând din primele luni de la naștere. Am un caz în familie unde evoluția a fost defavorabilă, unde medicii noștri nu au intervenit, din lipsă de cunoștințe medicale la nou născut aflat , de obicei, la strangularea cordonului ombilical în burtica mamei aflat. Lipsa de oxigen care alimentează cu oxigen bebe din burtica copilului afectează creierul bebelușului și de aici probleme care trebuie urmărite sub observația medicilor neonatolog , care vor interveni din primele luni pentru a salva starea fizică a noului născut, acum văd, vederea.
  0
  7
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro