Să ajutăm o familie aflată la ananghie! Doi pensionari au rămas fără casă după un incendiu (FOTO)

Să ajutăm o familie aflată la ananghie! Doi pensionari au rămas fără casă după un incendiu (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Victoria și Maricel Olaru au fiecare 71 de ani și trec, probabil, prin una dintre cele mai grele cumpene ale vieții lor, după ce, în urmă cu o săptămână, întreaga lor agoniseală, casa în care au trăit o viață și și-au crescut cei patru copii și mai apoi nepoții, a fost mistuită de flăcări.

Iar incendiul care le-a distrus gospodăria din Schela nu este singura nenorocire care s-a abătut asupra lor. Amândoi sunt bolnavi, cu multiple probleme de sănătate, care îi împiedică să aibă forța necesară de a munci cu propriile mâini ca să își refacă locuința, așa cum au făcut în 1978, când au cumpărat casa de paiantă. Ani de zile au muncit la ea, ca să o întrețină și să o extindă în așa fel încât să poată locui decent cu familia lor numeroasă. Acum, însă, nu o mai pot face, pentru că doamna Victoria, diabetică și cu multe alte boli asociate, și domnul Maricel, bolnav de un psoriazis, care îi impune un regim de viață destul de strict și absolut igienic, nu se mai pot înhăma la o muncă atât de grea. Mai mult, nici copiii nu le sunt aproape, fiind plecați departe să-și câștige pâinea pentru ei și familiile pe care și le-au făcut, firesc, fiecare. Așa se face că acum cei doi bunici nu mai au unde locui și nu mai au nimic.

Singura lor speranță este ajutorul semenilor, care, mână de la mână, ar putea veni în sprijinul lor cu bani, lucruri, materiale de construcție sau forță de muncă. Cei care pot și doresc să le întindă o mână de ajutor o pot face donând bani în contul deschis la CEC pe numele fiicei celor doi, Zlate Daniela Simona: RO81CECEC001946416398511. Orice ajutor este binevenit și o mână întinsă le poate aduce speranța și liniștea unor bunici care, după o viață de muncă, sunt în situația de a depinde de alții pentru a o lua de la capăt.

Citit 10346 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2023 12:34

1 comentariu

  • postat de Un cetatean
    Luni, 21 August 2023 13:10
    89.39.81.***
    Batranii din Schela pot fi ajutati foarte usor de dl Usurelu Gicu, fiu al comunei si prosper om de afaceri cu lucrari in numeroase santiere ale tarii. Financiar este foarte bine si ma indoiesc ca daca ar fi contactat ar refuza sa -i ajute pe cei doi batrani din comuna natala .
    1
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.