Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În urmă cu doar câteva zile vă reaminteam povestea dureroasă a unei mame disperate şi a fiului ei, Călin Crinu, în vârstă de 35 de ani, care suferă de cancer în ultimul stadiu.

De la prima discuţie pe care am avut-o cu Maria Şerban, au trecut luni bune, iar prin intermediul cotidianului „Viaţa liberă” am încercat să îi întindem o mână de ajutor, sperând ca oamenii să îşi facă timp un minut şi să doneze şi cea mai mică sumă de bani.

Din păcate, soarta nu a fost de partea lui Călin. Ajuns la Bucureşti, pe masa de operaţie, el a primit o veste teribilă, care i-a spulberat orice vis. Tânărul nu mai are şanse de supravieţuire. Speră că va prinde măcar sărbătorile alături de mama lui. "Nu doresc nimănui să simtă durerea pe care eu o am acum în suflet. Mi-aş fi dorit să fiu eu bolnavă, nu el. Sunt disperată. Medicii ne trimit de la Bucureşti la Cluj, deşi ne-au spus că şansele de supravieţuire ar fi de 1 la sută şi că mai poate scăpa doar printr-o minune", ne-a spus mama lui Călin, plângând în hohote.

Cei care îşi doresc să fie alături de Călin, pentru a-i lumina ultimele zile, pot dona orice sumă de bani în contul de la BCR deschis pe numelui lui, RO81RNCB0141142692680001, sau pot suna la numărul de telefon 0747.371.278, pentru o vorbă bună şi o încurajare.

Haideţi să încercăm să întindem o mână de ajutor ori de câte ori avem ocazia!

Citit 2088 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 01:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.