Tânărul Călin Crinu pierde lupta cu boala. Îl puteţi AJUTA DONÂND orice sumă de bani

Tânărul Călin Crinu pierde lupta cu boala. Îl puteţi AJUTA DONÂND orice sumă de bani
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În urmă cu doar câteva zile vă reaminteam povestea dureroasă a unei mame disperate şi a fiului ei, Călin Crinu, în vârstă de 35 de ani, care suferă de cancer în ultimul stadiu.

De la prima discuţie pe care am avut-o cu Maria Şerban, au trecut luni bune, iar prin intermediul cotidianului „Viaţa liberă” am încercat să îi întindem o mână de ajutor, sperând ca oamenii să îşi facă timp un minut şi să doneze şi cea mai mică sumă de bani.

Din păcate, soarta nu a fost de partea lui Călin. Ajuns la Bucureşti, pe masa de operaţie, el a primit o veste teribilă, care i-a spulberat orice vis. Tânărul nu mai are şanse de supravieţuire. Speră că va prinde măcar sărbătorile alături de mama lui. "Nu doresc nimănui să simtă durerea pe care eu o am acum în suflet. Mi-aş fi dorit să fiu eu bolnavă, nu el. Sunt disperată. Medicii ne trimit de la Bucureşti la Cluj, deşi ne-au spus că şansele de supravieţuire ar fi de 1 la sută şi că mai poate scăpa doar printr-o minune", ne-a spus mama lui Călin, plângând în hohote.

Cei care îşi doresc să fie alături de Călin, pentru a-i lumina ultimele zile, pot dona orice sumă de bani în contul de la BCR deschis pe numelui lui, RO81RNCB0141142692680001, sau pot suna la numărul de telefon 0747.371.278, pentru o vorbă bună şi o încurajare.

Haideţi să încercăm să întindem o mână de ajutor ori de câte ori avem ocazia!

Citit 2597 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 01:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.