TUDOR GHEORGHE, pe scena gălăţeană, într-un spectacol CARITABIL

TUDOR GHEORGHE, pe scena gălăţeană, într-un spectacol CARITABIL
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pe 20 noiembrie, cântăreţul, compozitorul şi actorul Tudor Gheorghe vine la Galaţi, pentru a împărtăşi publicului comori muzicale româneşti, într-un spectacol caritabil. Artistul care trezeşte vibraţii în sufletul oricărui român, prin interpretarea „cutremurătoare” a „Mioriţei” sau a cântecelor haiduceşti, va susţine, la invitaţia Cluburilor Rotary din Galaţi, spectacolul-eveniment „Adio, doamnă!”, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor.

Inspirat de poeziile lui Tudor Arghezi şi Ion Minulescu şi de muzica celebrilor interpreţi Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul orchestrei sale.

Publicul gălăţean va avea şansa să se delecteze cu refrene nemuritoare, poveşti şi şlagăre din vremea boemă a Bucureştiului de odinioară. Muzica artistului, umorul fin şi lirismul versurilor vor evoca vremurile de altădată, a domnilor eleganţi, însoţiţi de doamne frumoase, ce se plimbau cu trăsura prin ”Micul Paris”.

Spectacolul caritabil este dedicat strângerii de fonduri pentru reabilitarea unei secţii de la Spitalul Judeţean „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi. Iniţiativa este o continuare a proiectului datorită căruia a fost amenajat noul salon de alăptare, destinat mamelor şi nou-născuţilor din secţia neonatologică a spitalului.

Biletele pentru spectacol sunt în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor şi la chioşcurile de presă „Viaţa liberă”. Preţul unui bilet este de 100 de lei.

Citit 4878 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.