Spectacol CARITABIL de Crăciun

Spectacol CARITABIL de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Sunt Maria, am 7 ani… Pe mama nu o cunosc, a plecat de lângă mine când eram încă mică. Am rămas cu tata şi o soră mai mare.Am auzit de la ceilalţi copii că Moş Crăciun există. La mine nu a venit niciodată, deşi sunt o fetiţă cuminte. Te rog, dragă Moşule, dacă tu exişti cu adevărat, să vii măcar o dată şi la mine. Şi te mai rog ceva, vino şi la ceilalţi 100 de copii de la Fundaţia Împreună pentru că îmi doresc din suflet să fie cu toţii fericiţi de Crăciun."

Miercuri, 16 decembrie, începând cu ora 18,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va fi gazda spectacolului caritabil de Crăciun intitulat „Dăruind, simţim împreună”.

Un minirecital de pian, o scenetă, o licitaţie de brazi de Crăciun, momente de dans sportiv şi de societate şi un recital de muzică veche românească vor alcătui programul spectacolului „Dăruind, simţim împreună”.

Evenimentul are ca scop dăruirea cadourilor de Crăciun. 100 de copii care provin din familii cu situaţii dificile se vor bucura de daruri şi de spiritul acestei sărbători.

Gălăţenii pot dona orice sumă de bani şi în conturile:

Fundaţia Împreună Galaţi - CIF 10979004

Cont RO 24 BRDE 180 SV 03070611800, BRD Galați

Intrarea la spectacol va fi liberă!

Sursa foto: notjustcute.com

Citit 3535 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.