Spectacol CARITABIL, pentru copiii cu autism

Spectacol CARITABIL, pentru copiii cu autism
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism (APCA) va aduce încă o dată zâmbetul pe chipul copiilor cu autism. În seara de joi, 26 noiembrie, de la ora 17,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor,

APCA organizează un spectacol cu muzică uşoară, stand-up comedy, dansuri tradiţionale, rockn` roll sau balet, cu personaje Disney şi momente artistice surpriză, intitulat "Albastru e culoarea mea". Organizatorii propun publicului ca în seara evenimentului să poarte îmbrăcăminte sau accesorii vestimentare de culoare albastră, în semn de solidaritate, menţionând că această culoare simbolizează, la nivel mondial, lupta împotriva autismului.

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar fondurile colectate din vânzarea biletelor şi eventualele donaţii vor fi destinate susţinerii terapiilor de recuperare, pentru copiii cu autism din APCA Galaţi. Organizaţia îşi propune să crească gradul de conştientizare al comunităţii gălăţene, asupra autismului. Biletele pentru spectacol sunt disponibile la casa de bilete a CCSG, la sediul APCA, pe str. Traian Vuia, nr. 21 sau vor putea fi cumpărate la intrare, în seara evenimentului.

Citit 2418 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.