Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Peste 1.100 de amenzi aplicate pentru cele mai diverse încălcări ale regulamentului rutier şi peste 60 de şoferi lăsaţi fără preţioasele permise. Este bilanţul filtrării traficului rutier, realizat în ultimele şapte zile de poliţiştii de la circulaţie, în judeţul Galaţi. De sancţiuni nu au scăpat nici şoferii, dar nici pietonii prinşi traversând anapoda, valoarea totală a amenzilor depăşind suma de 270.000 de lei. Cea mai comună cauză a accidentelor este viteza şi la acest examen au picat, săptămâna trecută, 232 de şoferi. Pentru lipsa centurii de siguranţă, 227 de persoane au încasat câte o amendă, în timp ce pentru traversare neregulamentară au fost sancţionaţi 123 pietoni.
"Alte zece de sancţiuni au fost aplicate pentru neacordare de prioritate, 35 pentru folosirea telefoanelor în timpul condusului, 72 pentru lipsa documentelor şi şapte pentru conducere sub influenţa alcoolului", se arată în situaţia operativă a Poliţiei Rutiere Galaţi. 66 de şoferi au rămas în perioada menţionată fără permisele de conducere, iar 49, fără certificatele de înmatriculare. În şase cazuri, şoferii s-au ales cu dosare penale, doi pentru conducere fără permis şi patru pentru conducere sub influenţa alcoolului. Printre aceştia se numără un localnic de 55 de ani, din Corod, şi un gălăţean de 64 de ani.

Citit 3344 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 00:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro