Valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte

Valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă, ca în cazul unor documente eliberate de autorităţile publice, şi că acestea expiră în ultima zi pentru care a fost achitat tariful.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), rovinietele nu intră în categoria documentelor eliberate de autorităţile publice.

Precizările au fost făcute în contextul în care CNAIR a înregistrat mai multe întrebări din partea oamenilor pe acest subiect. "Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public şi întrebările primite în această perioadă cu privire la menţinerea valabilităţii rovinietelor care expiră în perioada stării de urgenţă, CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi că rovinietele nu se încadrează în categoria <documentelor eliberate de autorităţile publice>, motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârşitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful", se arată în comunicat.

Citit 3000 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2020 19:22

1 comentariu

  • postat de Ilie de la scularie Vineri, 27 Martie 2020 10:53 89.136.0.*** Link la comentariu
    0
    3

    CNAIR nu este autoritate publică ?!? Dar folosește bani publici la greu, nu ???

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.