”Interzis la stânga”, pierdut printre crengi. Semne de circulaţie ascunse
Foto: Sonia Baciu

”Interzis la stânga”, pierdut printre crengi. Semne de circulaţie ascunse
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Lucrările edilitare care se desfăşoară pe bulevardul Siderurgiștilor au schimbat regulile de circulație. Autoritățile au amplasat mai multe indicatoare rutiere prin care este semnalizat accesul interzis, de pe strada Gh. Doja spre bulevardul Siderurgiștilor.
Dacă la început indicatoarele erau destul de vizibile, acum acestea abia pot fi zărite, fiind acoperite de crengile înfrunzite ale copacilor. Trebuie să recunoaștem însă că, chiar și cu crengile copacilor, semnul de "interzis la stânga" le sare în ochi celor care se mai uită după așa ceva și nu merg pe ideea "cunosc drumul". Oricum, mulți dintre șoferii care tranzitează zona ignoră, voit sau nu, noile semne de circulație și fac stânga, spre disperarea celorlalți participanți la trafic, care sunt obligați să aștepte în intersecție, unde se creează adevărate ambuteiaje, pentru a-și continua drumul, în condițiile în care pe Siderurgiștilor se circulă doar pe un fir, cel spre Țiglina.
Semnele de circulație sunt poziționate în două locuri distincte, dar, spre o mai bună coordonare a traficului, poate nu ar fi rău să fie mutate chiar în dreptul semaforului din intersecție, astfel încât șoferii să nu mai aibă scuze, iar circulația să se poată desfășura cu mai multă fluență.

Citit 3717 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2020 00:05

2 comentarii

 • postat de Terente...din Galati
  Joi, 04 Iunie 2020 12:22
  86.34.180.***
  Nebunia-i creata de lentoarea cu care se executa o amarata de lucrare de 1km: de zici ca se lucreaza la o fabrica de avioane!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Daniel
  Joi, 04 Iunie 2020 04:10
  5.13.235.***
  O nuuu!! Se vor apuca de toaletat copacii taindu-i de la jumate.
  3
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.