Cine va avea abonament în parcarea multietajată

Cine va avea abonament în parcarea multietajată
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Primăria municipiului Galați a publicat ieri o nouă listă, de această dată finală, cu solicitanții calificați și descalificați pentru atribuirea directă a unui abonament pentru parcarea supraetajată din Mazepa I. Lista este disponibilă aici. Aşa cum aţi putut citi în ediţia on-line a ziarului “Viaţa liberă”, lista finală vine ca urmare a reconfigurării acestor locuri, dar şi asigurării de locuri de parcare suplimentare pentru persoanele cu dizabilități.

“La parcarea multietajată sunt 214 locuri, în această etapă urmând să fie atribuite 180 de locuri”, precizează municipalitatea. Faţă de prima listă publicată, doi solicitanţi au fost descalificaţi, deci sunt disponibile 34 de locuri. 

“Solicitanții calificați se vor prezenta, la termenele indicate pe site, începând de luni, 7 septembrie, la sediul Primăriei din str. Domnească, nr. 54, parter, pentru semnarea procesului verbal de atribuire. Atribuirea abonamentelor se va face conform art. 20 din Metodologia aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 259/25.06.2020, respectiv se va atribui câte un abonament pentru fiecare solicitant calificat, la tariful de bază aprobat prin H.C.L. Atribuirea se va desfășura individual pentru fiecare loc din parcare, în ordinea inversă a cererilor depuse, începând cu etajul III”, precizează Primăria. 

Administraţia locală subliniază că persoanele calificate, care au semnat și ridicat un exemplar al procesului verbal de atribuire, au obligația să prezinte dovada achitării pentru anul în curs, în momentul ridicării abonamentului. 

“Plata se poate face la sediile serviciului de taxe și impozite, cuantumul abonamentului pe anul în curs fiind menționat în procesul verbal de atribuire. Pentru anul următor, plata se va efectua până pe data de 30 noiembrie a anului în curs, la sediile serviciului taxe și impozite locale. Pentru mai multe detalii, cei interesați pot apela numerele de telefon 0236307718 și 0336102117”, transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.

Citit 3856 ori Ultima modificare Luni, 07 Septembrie 2020 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.