Grav accident de circulație în centrul orașului Galați

Grav accident de circulație în centrul orașului Galați
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Grav accident de circulație pe strada Brăilei, chiar în centrul orașului, în zona Hotelului Dunărea. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost lovit în plin de un autobuz. Pietonul a fost preluat, în stare gravă, inconștient de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului și fac cercetări pentru a stabili dacă pietonul se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni sau prin loc nepermis.

Cert este că în zonă semafoarele nu funcționează, fiind în permanență pe galben intermitent.

Citit 20664 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 23:02

7 comentarii

 • postat de Lica
  Marți, 06 Octombrie 2020 20:04
  82.137.14.***
  Si semafoarele ptr soferi ambele sensuri de la rondoul statuie Gradina Publica sunt o problema ptr cei care conduc auto,se aprind doar cand e rosu ptr cei de la volan,bine era sa fie aprinse si pe verde.
  0
  13
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Marți, 06 Octombrie 2020 19:19
  89.136.0.***
  Desi prevederile legale sunt clare, acestea nu sunt cunoscute, iar cei platiti sa asigure respectarea se plimba cu autospecialele noi sau vechi, ori stau la panda pe segmentele cu restrictii nou introduse! Nu mai face nimeni prevenire! Au invatat doar sa-si verifice contul in ziua de salarii sa nu cumva sa fie sariti de la vreun spor! Iar marletii care habar nu au de conducere, cu permise obtinute prin UK, Italia ori Spania, fac legea pe strada. Un ...Kids pe aici propunea sa le fie retrase permisele celor peste 70 de ani! Poate este necesar ca toti cei ce au permise obtinute in exterior sa fie retestati. Poate este util ca amenzile sa fie dublate de confiscarea ”utilajului” soferului vinovat implicat in contraventie/incalcarea legii, indiferent daca-i apartine, sau este angajat pe firma ori pe institutie. Poate este necesara cresterea varstei de obtinere a permisalui la 40 de ani, iar cei ce l-au obtinut in exterior, sa nu aiba acel drept si in Romania! Sau poate este necesara doar aplicarea intocmai a legii, fara discriminari si nepotisme, sau ”imunitati”! Poate este nevoie si utilizarea acelor camere video, care exista, ori care trebuie sa existe intr-un oras european, iar in legislatie sa fie prevazuta amenda incontestabila, cum exista in Londra, orsele cu care ne tot place sa ne comparam, dar aruncam gunoiul din auto la semafor, ori tigara, cand revenim in tara!
  4
  16
  Raportează
 • postat de Mihai
  Marți, 06 Octombrie 2020 18:04
  109.166.135.***
  pentru Galatean bai desteptule care il pupi pe Pucheanu te intreb daca Marius Stan a gresit cu semafoarele de ce marele primar Pucheanu nu a reparat situatia ? in 4 ani nu a facut nimic , banuiesc ca esti frustrat ca nu mai ai garaj , ce ma bucur ...
  15
  34
  Raportează
 • postat de Andreea
  Marți, 06 Octombrie 2020 16:56
  212.54.122.***
  Exact in acel loc era cat pe ce sa fiu si eu calcata de o masina a carei soferita nu a dus-o capul ca daca masina de pe prima banda a oprit inseamna ca e posibil sa treaca un pieton.
  1
  35
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 06 Octombrie 2020 14:22
  95.76.3.***
  Acest semafor pietonal este infiintat/desfiintat, ramas ca nefunctional pentru scopul infiintarii lui, ce deruteaza pietonul; un semafor din proiectul mandatului lui Stan, marele Stan, cum il definesc multi mameluci rupti de realitatea evidenta a cheltuirii banului public in proiecte facute aiurea, de rasul curcilor, si plansul galatenilor pe banii lor!

  Intrebarea este cine plateste banii irositi pe semenea proiecte, bani publici, ca, neprofesionalismul, iresponsabilitatea celor pusi sa urmareasca aceste proiecte, sunt evidente!

  Unii chiar cred, mare om, mare primar, cum nu a mai avut Galatiul, nici fosti primari, Moruzzi sau Ghita Vasiliu,nu-i ajung la pantofii lui, parlamentand pentru un nou mandat la tv. Stancu, starnind indignarea oamenilor cu asemenea tupeism bolnav!

  Dar, uite, un galatean mai in varsta, zace acum pe patul spitalului grav ranit, pentru confuzia unei instalatii montate aiurea!

  Cine raspunde si pentru asta, printre multe alte de acest gen in acest oras?!!!
  28
  21
  Raportează
 • postat de Dan
  Marți, 06 Octombrie 2020 14:16
  86.124.205.***
  Semafoarele si semnele de circulatie au ajuns sa fie optionale
  Este haos atat in ceea ce ii priveste pe pietoni dar si soferii sunt de groaza pe strazile orasului si nu numai !!
  Ca as nu Mai vorbim de semafoare inutile si nefunctionale sau treceril de pietoni mutate si,sau amplasate aiurea .
  0
  36
  Raportează
 • postat de ?-etonul
  Marți, 06 Octombrie 2020 13:42
  89.137.225.***
  Și autovehiculele nici măcar nu încetinesc atunci când pietonii au intenția vădită de a traversa.
  2
  47
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.