Amenzi pentru nereguli în trafic

Amenzi pentru nereguli în trafic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulți cetațeni au fost sancționați zilele acestea din cauza nerespectării regulilor în trafic. Doi șoferi, în vârstă de 46, respectiv, 39 de ani, au fost sancționați din cauza staționărilor efectuate neregulamentar în dreptul unor societăți comerciale de pe strada Brăilei, în primul caz fiind totodată și pe zona marcată și semnalizată corespunzător pentru pistele de biciclete. Cei doi au fost penalizați cu trei, respectiv, două puncte, dar și cu amenzi de 735 și 290 lei.

Un alt șofer a fost depistat de un echipaj de poliție, în timp ce efectua curse de transport persoane în regim de taxi, pe strada Brăilei, fără a deține atestatul profesional necesar desfășurării unei astfel de activități. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 500 lei.

Neatenția l-a costat scump și pe un bărbat care a fost surprins conducând autoturismul pe aleea din spatele unui bloc situat între strada Nicolae Alexandrescu și strada Traian, în zona de acțiune a indicatorului "Accesul interzis", îngreunând astfel traficul rutier în zonă, pentru care s-a ales cu o amendă în valoare de 435 lei și 2 puncte de penalizare.

Citit 972 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.