Proiect de reabilitare a 28 de străzi din Tecuci, în valoare de 20 milioane de lei

Proiect de reabilitare a 28 de străzi din Tecuci, în valoare de 20 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La început de toamnă, Primăria Municipiului Tecuci a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP) procedura de atribuire pentru servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări în vederea realizării obiectivului de modernizare a infrastructurii rutiere din oraș, în valoare totală estimată de 20,376 milioane de lei, exclusiv TVA.

Proiectul constă în reabilitarea a 28 de străzi, pe o lungime totală de 12,975 kilometri, astfel: Vornicului, Vrancei, Vigilenței 1 și 2, Dumbrava Roșie, 1 Mai, Duzilor, Grigore Alexandrescu, Crângului, Roșiori, Horia, Vlad Țepeș, Decebal, Iancu Jianu, Nr. 1 (Bâlciului), Muncitorului, Parcului, Vasile Pârvan, Independenței, Simion Bărnuțiu (Bobâlna), General Ion Gheorghe Istrate, Mihai Vodă, Gheorghe Șincai, Ștefan Octavian Iosif, Anton Cincu, Grigore Tăbăcaru, Pamfil Șeicaru și Mihail Manoilescu, pentru a facilita mobilitatea populației, bunurilor și serviciilor.

Criteriul de atribuire a lucrărilor este "cel mai bun raport calitate-preț", componenta financiară (prețul ofertei) urmând a avea o pondere de 70 la sută din total, iar durata prevăzută a contractului este de 36 de luni, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri bugetare.

Termenul-limită pentru transmiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 octombrie, ora 15,00. Operatorii economici ce depun oferte trebuie să prezinte două contracte de lucrări realizate în ultimii cinci ani, în valoare cumulată de cel puţin 19,784 milioane de lei (fără TVA), împreună cu documente justificative pentru acestea.

Citit 3196 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.