Taxi lovit în intersecție

Taxi lovit în intersecție
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un accident rutier soldat cu rănirea unei femei a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intersecția străzilor Brăilei și Saturn. Taxiul în care femeia era pasageră și care se deplasa regulamentar, pe Brăilei, dinspre Inelul de Rocadă către Tribunal, a fost acroșat de un autoturism care venea de pe strada secundară și al cărui șofer nu a acordat prioritate. Ambele vehicule au fost avariate, iar pasagera a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, sosit la fața locului. Polițiștii au stabilit că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2529 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2023 06:52

2 comentarii

  • postat de Ole
    Luni, 20 Februarie 2023 05:37
    5.13.233.***
    Iar apar jmecherii de seara care nu vor sa dea prioritate in intersectii? O adevarata debandata pentru cei ce dau pentru carnet , lipsa pregatirii , nimic nu se mai invata dupa manual si practica , totul la ghici pe calculator sa inveti raspunsurile la chestionare si in rest plimbarea cu instructor
    0
    0
  • postat de George
    Duminică, 19 Februarie 2023 21:11
    82.176.202.***
    Dupa muiltimea de cabluri intinse intre stalpii de iluminat public, ai spune ca esti la Kabul sau Calcuta si nu intr-un oras din Europa.
    Lumea a treia.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.