O șoferiță cu trei copii în mașină a intrat într-un stâlp

O șoferiță cu trei copii în mașină a intrat într-un stâlp
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

O gălățeancă de 67 de ani a tras o sperietură soră cu moartea după ce a făcut un accident în urma căruia nu mai puțin de trei copilași au fost răniți și au ajuns la spital.

Evenimentul s-a petrecut duminică după-amiază, pe strada Basarabiei, în zona Cimitirului ”Eternitatea”. Mașina condusă de femeie se îndrepta către Intersecția Fără Rost, dar, la un moment dat, din cauze ce urmează a fi stabilite, șoferița a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul, oprindu-se într-un stâlp de iluminat public de pe partea dreaptă. Impactul violent cu stâlpul a aruncat mașina condusă de femeie direct pe banda  a doua, unde a lovit un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani. Ciocnirea s-a soldat cu avarierea celor două mașini, dar și cu rănirea a trei copii, cu vârste de 2, 6 și respectiv 9 ani, toți aflați pe bancheta din spate a mașinii conduse de femeie. Copiii au suferit leziuni care au necesitat transportarea de urgență la Spitalul de Pediatrie, unde au rămas internați.

Incidentul a scos însă la iveală un detaliu care l-a afectat și pe șoferul a cărui mașină a fost antrenată în coliziune. Acesta avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,06 la mie, mult sub limita unei infracțiuni, dar care i-a atras o amendă usturătoare și l-a lăsat pieton. ”Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu nouă puncte de amendă, respectiv 1.305  lei, și s-a dispus, ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 2841 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2023 03:26

2 comentarii

  • postat de cezar
    Marți, 03 Octombrie 2023 08:03
    92.87.201.***
    Incidentul de acest gen arata si faptul cat de importante sunt scaunelele de masina in care copiii ar trebui pusi. Ar fi bine ca politia sa faca razii si pe aceasta tema!
    2
    15
  • postat de Razzy
    Luni, 02 Octombrie 2023 21:42
    5.13.131.***
    Uscat, senin, lumina, ce pretentii sa mai ai la desteapta asta in alte conditii meteo ? Si cu trei soricei in masina. Mai pateau ceva si saracii copii nevinovati din cauza ei care probabil butona telefonul.
    5
    35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.