Proiectanţi pentru Faleza Dunării şi Valea Ţiglinei
Foto: Marian Calestru

Proiectanţi pentru Faleza Dunării şi Valea Ţiglinei
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Asocierea Expert Project Team SRL Iași - Arhideskvision SRL Galați - AMG Lorem Consult SRL Galați a câştigat contractele licitate de Primăria Galaţi pentru proiectele de modernizare a Falezei Dunării şi Văii Ţiglinei. Misiunea acestei asocieri va fi ca, în termen de opt luni, să realizeze proiectele tehnice şi documentaţiile de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru cele două obiective.
Potrivit Primăriei, pentru obiectivul "Revitalizarea turismului din Galați, prin valorificarea durabilă a elementelor de patrimoniu cultural și natural de la Faleza Dunării", valoarea contractului este de 1.621.038 de lei fără TVA. Iar pentru "Reabilitare și refuncționalizare teren degradat Valea Țiglinei", valoarea contractului este de 825.000 de lei fără TVA.
"Sunt pași importanți pentru ca Faleza Dunării și Valea Țiglinei să devină pe viitor spații moderne și atractive pentru petrecerea timpului liber. Astfel, Faleza Dunării va îmbina un circuit cultural dat de monumentele de for public, unul sportiv și unul de promenadă, pe lângă multe alte posibilități de relaxare. În ceea ce privește Valea Țiglinei, se urmărește amenajarea peisagistică a întregului areal, cu trasee pentru diverse sporturi, locuri de joacă și multe altele pentru petrecerea timpului liber în mod activ", transmite Primăria Galaţi, într-un comunicat de presă.
Trebuie spus că ambele proiectări sunt finanţate prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020, iar scopul este acela de a obţine, pentru execuţia lucrărilor, bani europeni în următorul exerciţiu financiar.

Citit 3588 ori Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 21:28

6 comentarii

 • postat de sitizan Joi, 20 Ianuarie 2022 08:32 82.76.10.*** Link la comentariu
  0
  0

  un nou ...."studiu de fezabilitate" ce va ramane la sertar cativa ani.

  Raportează
 • postat de Cristi Vineri, 14 Ianuarie 2022 12:16 84.243.108.*** Link la comentariu
  0
  0

  Rugam sa avem locuri special amenajate pentru rumegat seminte, totodata este nevoie de rastel pentru atarnat sabii, cutite sau topoare la intrarea in parc. Rugam sa fie luate in considerare si necesitatile legate de baruri, tonete, chiscuri si wc-uri publice cu tv si wi-fi. Multumim anticipat!

  Raportează
 • postat de 2girls1cup Vineri, 14 Ianuarie 2022 11:59 86.124.202.*** Link la comentariu
  0
  0

  Vom lua locul întâi la cele mai frumoase orașe depopulate. Bine că ați reușit să îl recrutați pe Picu Roman în CA la APDM până nu vi-l sufla vreo multinațională

  Raportează
 • postat de Consilier local Joi, 13 Ianuarie 2022 18:45 5.13.211.*** Link la comentariu
  0
  0

  ,,Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020"... început în 2022 și terminat în...o altă ,, pomană din banii publici".Deci să fim înțeleși SUNT DOAR ,,proiecte de modernizare"..nu neapărat și modernizare.

  Raportează
 • postat de Dax Joi, 13 Ianuarie 2022 13:33 89.39.81.*** Link la comentariu
  0
  0

  Frumos . Atata vreme cat se ia in considerare consolidarea falezei si elevarea terenului ca sa nu mai existe zone inundabile ( nu ca s-ar mai innunda faleza la cat de scazuta e ) , e in regula.

  Raportează
 • postat de Alexutz Joi, 13 Ianuarie 2022 12:47 5.2.205.*** Link la comentariu
  0
  0

  Hai ca o distrugeti si pe asta.......deja e manelizata maxim.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro