Angajatul 131477 al Primăriei Galaţi face şi drege

Angajatul 131477 al Primăriei Galaţi face şi drege
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

BILĂ ALBĂ, BILĂ NEAGRĂ. Din ce în ce mai multe instituţii ale statului român folosesc arbitrar prevederile GDPR (Regulamentul european de protecţie a datelor personale), ajungându-se astfel în numeroase situaţii absurde. Cel mai recent exemplu este cel al concursului de şef la Poliţia Locală Galaţi, post pentru care s-au înscris două persoane, una singură dintre acestea trecând de proba scrisă şi susţinând apoi interviul. Deşi omul a depăşit cu brio şi această probă şi este practic noul director general al Poliţiei Locale, Primăria Galaţi n-a vrut să anunţe oficial cine este acesta, motivându-şi decizia prin prevederile GDPR. Ca să vă faceţi o idee comparativă despre această situaţie absurdă, gândiţi-vă cum aţi reacţiona dacă presa v-ar spune că nu primarul oraşului a anunţat modernizarea unei străzi, ci angajatul 131477 al Primăriei Galaţi! Până la urmă, şi Ionuţ Pucheanu are dreptul la protecţia datelor personale, nu-i aşa?

Bila neagră de astăzi se acordă, astfel, municipalităţii gălăţene, pentru care informarea corectă a cetăţenilor este ultima grijă, deşi, atunci când trebuie să anunţe vreo realizare, GDRP-ul este făcut uitat şi toţi cei implicaţi sunt promovaţi cu numele şi pozele la vedere.

Bila albă a zilei este câştigată de... bursa zvonurilor, care a "anunţat" că Marius Dobrea va fi noul director general al Poliţiei Locale încă de acum un an, când acesta era încă şef al Poliţiei Municipale, de unde s-a pensionat în primăvara trecută, iar postul de la Locală era ocupat de Petrică Hahui, acesta din urmă luând decizia de a demisiona pentru a permite organizarea unui concurs.

Mai multe din aceeași categorie - BILĂ ALBĂ, BILĂ NEAGRĂ

Citit 6788 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Februarie 2022 15:26

5 comentarii

 • postat de Marian
  Duminică, 06 Februarie 2022 10:03
  86.124.118.***
  Au mai fost și alți pensionari care au fost la conducerea Politiei Locale și nu s-a făcut atâta tevatura. În ceea ce-l privește pe dl Dobrea ca asigur ca este cu doua clase peste tot ce a fost în conducerea acestei instituții!!!!
  Domnilor polițiști locali s-a cam dus cu trandaveala.... abia de acum începeți sa munciți și voi!!!
  Mult succes d-le Marius Dobrea!!!!
  1
  0
  Raportează
 • postat de parere
  Joi, 03 Februarie 2022 20:53
  89.39.81.***
  stiti citi bugetari sint iesiti la pensie si cumuleaza cu salarii dolofane? foarte multi. vorba unuia: ciinele nu pleaca de linga macelarie......dreptate de romania.
  3
  29
  Raportează
 • postat de Aad
  Joi, 03 Februarie 2022 20:32
  70.25.40.***
  Da, o mare prostie, o persoana publica, intr-o functie publica... Normal ar fi fost sa fie comunicata fiecare etapa: cine sunt cei inscrisi, cati si care au reusit o anume etapa... ca la licitatii.. ca nu ma intereseaza ce a scris in foaia de examen sau ce raspunsuri a dat la interviu.
  3
  29
  Raportează
 • postat de Citizen
  Joi, 03 Februarie 2022 19:10
  136.255.153.***
  Să nu se mai știe numărul neamurilor și a acoliților din structurile locale... Când se pune un bec în oraș... Poză cu numele ca sa se vadă cine este interesat de acest oraș... Nu mai spunem ca și soțiile și copii acestora ocupa numai functii de conducere prin oraș... Chiar așa buni sunteți?... Lucrați la privat și acolo vi se va vedea valoarea.... Așa concursuri câștigate anticipat este sătulă lumea.... Aici se vede lăcomia... Și pensie și salariu... De ce au, de ce ar mai avea..Câte donații ați făcut?... Câte persoane ați ajutat?...Mai știți numărul conturilor, averilor, proprietăților? ... Când ești balaur cu 1000 de capete ai multe guri de hranit...Totul pentru voi... Nimic nu luați când plecați...
  2
  31
  Raportează
 • postat de saracul
  Joi, 03 Februarie 2022 17:10
  86.124.206.***
  mai fratilor... ...dar numai pensionarii au voie sa ocupe aceste posturi...oare renunta la pensie ptr. salariu....ori le va incasa pe amandoua......poate va trece legea prin parlament ....si le va pune calusul in gura....ori leafa...ori pensie.......daca e apt de munca si vrea sa mai munceasca.....la privat tata nu la stat....si asa a iesit la pensie la 45 ani....cand altii mai au inca 20 de ani de muncit pana la pensie ....sin aia vai de ea........asta e catalogata ca o sfidare a bunului simt.......sunt atatia tineri care cauta un loc de munca si nu au loc din cauza astora.
  3
  36
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.