Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Până vineri, 20 martie, cei interesați pot depune dosarele pentru concursul de recrutare organizat de Consiliul Județean Galați pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate II în cadrul Compartimentului urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului - Direcția Arhitect Șef.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studiile universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, precum și minimum un an vechime în specialitatea studiilor și cunoștințe de operare PC de nivel mediu (probă practică eliminatorie).

Calendarul concursului este următorul: 20 martie, ora 14 - termenul limită de depunere a dosarelor, 31 martie, ora 10 - proba practică de testare a cunoștințelor de operare PC, 3 aprilie, ora 10 - proba scrisă și 9 aprilie 2020, ora 10 - interviu.

Alte detalii pot fi consultate pe site-ul angajatorului, cjgalati.ro.

Citit 4145 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 12:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro