Șomerii interesați să lucreze în Combinat, așteptați la sediul AJOFM

Șomerii interesați să lucreze în Combinat, așteptați la sediul AJOFM
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Luni, 29 aprilie, începând cu ora 11.00, la sediul AJOFM Galați din str. Domnească nr. 191 are loc o acțiune de mediere între oferta de locuri de muncă propusă de Liberty Galați - pentru meserii precum electrician, sudor, lăcătuș, macaragiu, dar și muncitor necalificat - și șomerii sau gălățenii care doresc să-și schimbe specializarea ori locul de muncă.

Conform AJOFM Galați, pot participa atât persoanele care au calificările și experiența necesară pentru posturile propuse de Liberty, cât și cele fără experiență ori care doresc să se califice sau să se recalifice.

Important de precizat, accesul celor interesați să participe la medierea de luni este liber și gratuit, fără înregistrare prealabilă.

Dacă există gălățeni care nu pot fi prezenți luni, la ora 11.00, la evenimentul organizat de AJOFM Galați, aceștia își pot trimite datele de contact (nume, prenume, număr de telefon sau CV) pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Datele respective vor fi comunicate personalului de la Liberty, care îi va contacta ulterior pe cei interesați.

Citit 6433 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2024 23:39

3 comentarii

  • postat de otelul cel mai bun material
    Marți, 30 Aprilie 2024 17:02
    89.137.139.***
    6 persoane nu vor ca salariul sa fie 4000-5000 lei net si au dat dislike
    0
    5
  • postat de marr
    Luni, 29 Aprilie 2024 08:14
    86.124.201.***
    Pana la Urma ...spuneti oamenilor in CLAR - Cati Bani le dati/ramane in mana ...ptr fiecare dintre meseriile/posturile cautate .
    0
    22
  • postat de otelul cel mai bun material
    Duminică, 28 Aprilie 2024 23:43
    89.137.139.***
    Daca s-ar face salariul net 4000-5000 lei cum sunt la alte firme si prin toata tara cred ca ar fi coada la poarta combinatului pentru angajari si multi ar fugi de la alte firme ca sa vina sa se angajeze. Vor veni cei mai buni, cei mai calificati la salariul asta. Se poate daca se vrea!
    6
    20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro