Compania IT britanică Endava va angaja 250 de persoane în centrele din România

Compania IT britanică Endava va angaja 250 de persoane în centrele din România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Endava, companie britanică de servicii şi soluţii IT pentru companii, vrea să recruteze peste 250 de persoane la nivel naţional, cea mai mare parte în centrul de la Iaşi.

"Cele mai multe angajări vor avea loc la Iaşi, unde compania va desfăşura în perioada 24-28 ianuarie şi primul eveniment de recrutare organizat în acest an. De asemenea, la nivel naţional, compania a efectuat deja în primele două săptamâni ale anului 2012 aproximativ 50 de angajări", se arată într-un comunicat al Endava.

Printre cei mai căutaţi IT-işti se numără dezvoltatori Java şi .Net, testeri software, project manageri şi business analişti.

În acelaşi timp, pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca şi Bucureşti sunt căutate profile cum ar fi arhitecţi software, specialişti Business Inteligence, ingineri de suport, analişti service desk sau 3rd line consultants pe tehnologii Microsoft şi Unix & Networking.

Dintre cele 250 de angajări anunţate pentru prima jumătate a acestui an, aproximativ 180 sunt poziţii deschise la Iaşi, unde compania are în prezent peste 130 de angajaţi.

La Cluj-Napoca, unde se află cel mai mare centru de dezvoltare al companiei din România, cu peste 190 de angajaţi, vor fi recrutaţi alţi 35 de specialişti IT în primele 6 luni din acest an.

În centrul regional de coordonare şi consultanţă din Bucureşti, compania îşi va extinde echipa de la 10 la 50 de persoane.

La începutul acestui an, Endava Romania număra aproximativ 340 de angajaţi la nivel naţional, cu 33% mai mult decât în ianuarie 2011.

Citit 2950 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.