Franţa caută 20 de specialişti IT, salariile oferite ajung până la 35.000 de euro anual

Franţa caută 20 de specialişti IT, salariile oferite ajung până la 35.000 de euro anual
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează selecţie pentru ocuparea a 20 de posturi în Franţa, în domeniul informaticii, fiind căutaţi specialişti cu vârste cuprinse între 28 şi 35 de ani, care au cunoştinţe bune de limbă franceză şi o experienţă de cel puţin patru ani.

ANOFM organizează selecţie pentru ocuparea a 10 posturi dezvoltator WEB PHP şi 10 dezvoltatori Java, recrutarea urmând să fie făcută în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat între Guvernul României şi Guvernul Republicii Franceze privind schimbul de stagiari, semnat la Paris şi ratificat prin Legea nr. 192/2004.

Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de patru - cinci ani.

ANOFM precizează că angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de două luni, care poate fi prelungită cu încă două luni, iar salariul oferit este de 25.000 - 35.000 de euro brut pe an.

Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile la email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în 15 februarie, solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor, realizată de reprezentanţa Oficiului Francez Pentru Imigrare şi Integrare (OFII) şi ANOFM, vor participa la un interviu cu angajatorul sau cu un reprezentant al Oficiului Francez pentru Imigrare şi Integrare (OFII).

Citit 2241 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.