Selecţionerul Portugaliei, după eşecul cu Germania: „Am fost ghinionişti”

Selecţionerul Portugaliei, după eşecul cu Germania: „Am fost ghinionişti”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Selecţionerul naţionalei Portugaliei, Paulo Bento, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Germania, scor 0-1, că echipa sa a jucat bine, dar i-a lipsit golul, informează site-ul oficial al UEFA.

"Îmi pare rău pentru rezultat, ştiam că va fi o partidă dificilă. Am jucat bine, dar nu am marcat. Am fost peste Germania în prima repriză şi ne-am apărat cu atenţie. În finalul reprizei am avut şanse bune de a marca, dar am ratat mult. Am continuat să controlăm jocul, dar am fost ghinionişti la golul primit. Centrarea pentru Gomez a fost deviată de un fundaş de-al nostru. Mi-a plăcut reacţia jucătorilor mei, care după ce au primit gol şi-au creat diverse oportunităţi. Ăsta este fotbalul, acum trebuie să mergem mai departe", a spus Bento.

Selecţionerul portughez a vorbit şi despre următorul meci din grupă, cel cu Danemarca: "Acum e important ca jucătorii să se refacă din punct de vedere fizic. Danemarca a început mai bine ca noi acest turneu şi trebuie să fim atenţi în meciul următor. Danemarca era considerată cea mai slabă echipă din grupă, dar eu nu sunt de acord. Nu mă surprinde că au bătut Olanda. Noi am venit cu gândul să ajungem cel puţin în sferturile de finală şi trebuie să câştigăm. Danemarca este o echipă cu tradiţie şi personalitate. Contra lor am câştigat o singură dată în ultimele patru meciuri şi trebuie să jucăm cu multă inteligenţă".

Naţionala Germaniei a învins, sâmbătă, la Lvov, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Portugaliei, într-un meci din grupa B de la Campionatul European din Polonia şi Ucraina. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gomez, în minutul 72.

Citit 7443 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iunie 2012 12:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.