EuroŞtiri:Trapattoni: Suntem ghinionişti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Selecţionerul Irlandei, Giovanni Trapattoni, a declarat după meciul împotriva Croaţiei, scor 1-3, de la Euro 2012, că echipa sa este puţin ghinionistă şi trebuie să îşi amintească de jocurile în care nu a primit niciun gol, însă a precizat că victoria croaţilor este meritată, informează AFP.

"Croaţii au meritat victoria, au fost mai buni la mijlocul terenului. Primul gol a venit din cauza noastră, iar al doilea în urma unei greşeli a arbitrului, doi jucători au fost la doi metri în ofsaid la pasa lui Modrici. Suntem puţin ghinionişti, dar repet, primul gol a venit în urma erorii noastre. Poate cauza este tensiunea primului mei, dar aceasta nu este o scuză. Am jucat bine şi nu am primit niciun gol în numeroase meciuri, iar aici am primit trei. Trebuie să ne revenim din punct de vedere psihic şi trebuie să ne amintim de toate partidele în care nu am primit gol. Mai sunt 180 de minute, iar Croaţia trebuie să joace Italia", a spus Trapattoni.

Căpitanul Robbie Keane regretă că echipa Irlandei nu a obţinut un rezultat bun pentru a-i bucura pe fanii extraordinari prezenţi la meci. "Cele două goluri ne-au ucis, cel înscris imediat înainte de pauză şi cel de după pauză", a mai spus el.

Reprezentativa Croaţiei a învins, duminică, la Poznan, cu scorul de 3-1 (2-1), naţionala Irlandei, într-un meci din grupa C de la Campionatul European din Polonia şi Ucraina. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mandzukici '3, '48 şi Jelavici '43. Pentru Irlanda a înscris St Ledger, în minutul 19.

Citit 8366 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.