EuroŞtiri: Bilici: Cred că putem să învingem Spania sau Italia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Selecţionerul Croaţiei, Slaven Bilici, şi-a felicitat jucători după victoria din meciul cu Irlanda, scor 3-1, şi a precizat că în opinia sa croaţii pot învinge Italia sau Spania în grupa C a Campionatului European, informează AFP.

"Eram pregătiţi, ştiam totul despre Irlanda, ştiam că suntem echipa mai bună. Îmi felicit jucătorii şi felicit cele două grupuri de suporteri pentru atmosfera extraordinară. Nu vreau să fiu prea eurofic, dar am jucat foarte bine şi am învins o echipă foarte puternică. Am fost incisivi, am fost buni la mingile înalte. Ne-am respectat adversarii şi cred că şi Italia şi Spania vor avea dificultăţi în faţa lor. Primul meci este întotdeauna dificil, dar ne gândim că putem să învingem una din cele două echipe, Spania sau Italia, şi o victorie ne-ar permite să ajungem în sferturile de finală. Visam la această poziţie în fruntea grupei", a spus Bilici.

Atacantul Mario Mandzukici, omul meciului Irlanda - Croaţia, consideră victoria meritată. "Antrenorul ne-a arătat totul despre irlandezi. Am meritat victoria, am înscris repede iar apoi a fost mai uşor. Tata îmi ceruse să înscriu cu capul, aşa că profit ca să îl salut. A trebuit să sar mult, este ceea ce fac cel mai bine", a menţionat el.

Reprezentativa Croaţiei a învins, duminică, la Poznan, cu scorul de 3-1 (2-1), naţionala Irlandei, într-un meci din grupa C de la Campionatul European din Polonia şi Ucraina. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mandzukici '3, '48 şi Jelavici '43. Pentru Irlanda a înscris St Ledger, în minutul 19.

Citit 8153 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.