Peste 220 de LOCURI DE MUNCĂ vacante la Galaţi, prin AJOFM

Peste 220 de LOCURI DE MUNCĂ vacante la Galaţi, prin AJOFM
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform datelor trimise de AJOFM, la Galaţi sunt vacante 229 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt pentru muncitor necalificat în industria confecţiilor (22 posturi), confecţioner asamblor articole din textile (19 posturi), brutar (17 posturi), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie, plăci, mozaic, faianţă, gresie, parchet (16 posturi), muncitor necalificat la ambalarea produselor (15 posturi), ambalator manual (12 posturi). Gălăţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă mai pot lucra ca agent de pază şi intervenţie, alpinist utilitar, barman, cofetar, inginer mecanic, inginer industrie alimentară, programator, şofer autocamion, tâmplar universal, sudor sau ospătar.

Persoanele interesate pot merge la sediile AJOFM din Galaţi şi Tecuci, pentru a solicita mai multe informaţii. Programul este de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30, şi vineri, între orele 8,00 - 14,00.

Galaţiul a devenit unul dintre principalii poli ai sărăciei şi ai lipsei de perspective economice la nivel naţional. Astfel, dacă la nivel de ţară şomajul a fost, în august, potrivit datelor furnizate de INS, de 5,12 la sută, la Galaţi s-a ajuns la un catastrofal 9,44 la sută! La modul concret, acest lucru înseamnă 19.254 de gălăţeni fără locuri de muncă! Numai în luna august, numărul de şomeri a crescut cu 540 de persoane. Mai mult, 15.490 dintre acestea nu mai primesc nici măcar indemnizaţie de şomaj. E vorba, procentual, de mai bine de 80,45 la sută dintre şomeri, Galaţiul fiind printre judeţele cu o pondere extrem de mare a şomerilor neindemnizaţi în totalul numărului de şomeri.

Citit 1401 ori Ultima modificare Luni, 06 Octombrie 2014 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.